Lire la meme chose en:    Français  Polski  Русский  Español  English
Rechercher:
Article ID #
Recherche avancée:
Donnez votre avis sur les articles techniques de notre site:
Le niveau technique des articles
L'exhaustivité de l'information dans les articles
Avez-vous trouvé la réponse à votre question?*
La présentation de l'information
Les remarques importantes pour les articles*
diminuer le volume
augmenter le volume
mettre en évidence les informations principales
améliorer la structure
améliorer la présentation
augmenter la quantité d'articles
pas de remarques
Mes réponses sont attribuées à la section*

Recherche:
Aide à la recherche Article ID # :

Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition

Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition: Critical Fix 1 (versions 7.0.0.54 (Windows Mobile), 7.0.20 (Symbian))

ID Article: 1943    Autres langages:  Polski  Русский  Español  English      Voir pour 7 jours 5    Dernière modification le 17.12.2009 15:18 Version imprimable

On th 1st December, 2008 Kaspersky Lab announces release of Critical Fix1 for Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition (versions 7.0.0.54 (Windows Mobile), 7.0.20 (Symbian)).

Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition is designed to ensure protection of smart-phones and communicators. The application can be installed only through Kaspersky Administration Kit 6.0.1710.

CHANGES made compared to previous version 7.0.0.53 / 7.0.19:

Added

• support of Nokia Symbian OS 9.3 Series 60 phones

Improved

• error related to installation of license keys with certain validity periods fixed
  • error related to password entering in Nokia E71 fixed

INSTALLATION of new version:

1. On the Administration Console via which the new version of Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition is going to be installed, install the latest version of the Control Plug-in of Kaspersky Mobile Security 7.0 (version 6.0.1713).

Warning If it is the first installation of Kaspersky Mobile Security 7.0 Enterprise Edition in your corporate network, prepare the Administration Server before implementing the application.

2. Create an installation package of the latest version of Kaspersky Mobile Security and install it via SMS or by a remote install task.

Donnez votre avis:
La solution proposée correspond elle a votre demande ?*