Kom godt i gang

Hvis Kaspersky Anti-Virus skal understøtte browsere fuldt ud, skal Kaspersky Protection-udvidelsen installeres og aktiveres i browsere. Kaspersky Anti-Virus bruger Kaspersky Protection-udvidelsen til at tilføre et script til trafikken. Programmet bruger dette script til interaktion med websiden. Programmet beskytter data, der overføres af scriptet vha. en digital signatur. Kaspersky Anti-Virus kan tilføje scriptet uden at bruge Kaspersky Protection-udvidelsen.

Kaspersky Anti-Virus signerer data, der overføres af scriptet vha. de installerede anti-virus databaser og anmodninger til Kaspersky Security Network. Programmet sender anmodninger til Kaspersky Security Network uanset om du har accepteret vilkårene for Kaspersky Security Network-erklæring eller ej.

Installation af Kaspersky Protection-udvidelsen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome

Kaspersky Protection-udvidelsen installeres ikke automatisk i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis Kaspersky Protection-udvidelsen ikke installeres i browseren, beder programmet dig om at gå til downloadsiden for udvidelser og installere Kaspersky Protection manuelt, når browseren startes.

Yandex Browser-understøttelse

Ved brug af Yandex Browser fungerer følgende programkomponenter: