Noțiuni de bază

Pentru ca aplicația Kaspersky Anti-Virus să accepte complet browserele, extensia Kaspersky Protection trebuie să fie instalată și activată în aceste browsere. Kaspersky Anti-Virus utilizează extensia Kaspersky Protection pentru a injecta în trafic un segment de script. Aplicația utilizează scriptul pentru a interacționa cu această pagină. Aplicația protejează datele transmise cu ajutorul segmentului de script utilizând o semnătură digitală. Kaspersky Anti-Virus poate încorpora segmentul de script fără a utiliza extensia Kaspersky Protection.

Kaspersky Anti-Virus semnează datele transmise cu ajutorul segmentului de script folosind bazele de date antivirus instalate și solicitările trimise către Kaspersky Security Network. Aplicația trimite solicitări către Kaspersky Security Network indiferent dacă ați acceptat sau nu termenii Declarației Kaspersky Security Network.

Instalarea extensiei Kaspersky Protection în Microsoft Edge bazat pe Chromium, Mozilla Firefox și Google Chrome

Extensia Kaspersky Protection nu este instalată automat în Microsoft Edge bazat pe Chromium, Mozilla Firefox și Google Chrome. Dacă extensia Kaspersky Protection nu este instalată în browser, aplicația afișează un mesaj prin care vi se solicită să accesați pagina de descărcare a extensiilor și să instalați manual extensia Kaspersky Protection când browserul este pornit.

Acceptarea browserului Yandex

Când utilizați browserul Yandex, sunt funcționale următoarele componente ale aplicației:

Începutul paginii