Cum se reînnoiește o licență

Puteți reînnoi licența. Pentru a face acest lucru, puteți specifica un cod nou de activare fără a aștepta ca licența curentă să expire. Când licența curentă expiră, Kaspersky Anti-Virus este activat automat utilizând codul de activare suplimentar.

Pentru a specifica un alt cod de activare pentru reînnoirea licenței:

  1. Deschideți fereastra principală a aplicației.
  2. În partea de jos a ferestrei principale, faceți clic pe linkul Licență: N zile rămase pentru a deschide fereastra Licențiere.
  3. În fereastra care se deschide, în secțiunea Cod nou de activare, faceți clic pe butonul Introdu codul de activare.
  4. Introduceți codul de activare în câmpurile corespunzătoare și faceți clic pe butonul Adăugare.

    Kaspersky Anti-Virus trimite apoi datele către serverul de activare Kaspersky pentru a fi verificate. După expirarea licenței, serverul de activare verifică din nou datele în timpul primei încercări de activare a aplicației cu codul nou de activare.

  5. Faceți clic pe butonul Finalizat.

Codul nou de activare va fi afișat în fereastra Licențiere.

Dacă introduceți un nou cod de activare care a fost emis pentru mai multe dispozitive, trebuie să urmați pașii pentru aplicarea noului cod pe toate dispozitivele pe care doriți să reînnoiți licența automat.

Aplicația se activează automat cu codul nou de activare atunci când expiră licența. Mai puteți activa manual aplicația cu un cod nou de activare făcând clic pe butonul Activează acum. Acest buton este disponibil dacă aplicația nu s-a activat automat. Acest buton este indisponibil înainte de expirarea licenței.

Dacă noul cod de activare pe care îl specificați a fost deja aplicat pe acest computer sau pe alt computer, data activării pentru reînnoirea licenței este data la care aplicația a fost pentru prima dată activată cu acest cod de activare.

Când reînnoiți licența curentă, codul de activare nu se modifică. Licența va fi reînnoită automat în aplicație după ce o cumpărați. Nu trebuie să reintroduceți codul de activare în aplicație.

Poate dura până la 24 de ore după cumpărarea licenței până când starea licenței curente să fie afișată.

Începutul paginii