Regels voor vertrouwde zone inschakelen en uitschakelen voor een programma in de lijst met vertrouwde programma's

Zo schakelt u de actie van regels voor de vertrouwde zone voor een programma uit de lijst met vertrouwde programma's in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer Uitzonderingen in het gedeelte Algemene instellingen links in het venster.

De instellingen voor de uitzonderingen worden rechts in het venster weergegeven.

3. Klik in het gedeelte Scanuitzonderingen en vertrouwde zone op de knop Instellingen.

Het venster Vertrouwde zone wordt geopend.

4. Selecteer in het venster Vertrouwde zone het tabblad Vertrouwde programma's.
  5. Selecteer in de lijst met vertrouwde programma's het noodzakelijke vertrouwde programma.
  6. Voer een van de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje naast de naam van een vertrouwd programma in als u wilt instellen dat Kaspersky Endpoint Security het niet hoeft te scannen.
    • Schakel het selectievakje naast de naam van een vertrouwd programma uit als u wilt instellen dat Kaspersky Endpoint Security het moet scannen.
  7. Klik op OK.
  8. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.