PBATESTRESET. Diski şifrelemeden önce disk denetimi sonuçlarını sıfırlama

Hem Kaspersky Disk Encryption hem de BitLocker Drive Encryption teknolojileri dahil olmak üzere Tam Disk Şifreleme (FDE) için uyumluluk denetimi sonuçlarını sıfırlama.

Tam Disk Şifrelemeyi çalıştırmadan önce uygulama, bir dizi kontrol gerçekleştirerek bilgisayarın şifrelenebileceğini doğrular. Bilgisayar Tam Disk Şifrelemeyi desteklemezse, Kaspersky Endpoint Security uyumsuzluk hakkındaki bilgileri günlüğe kaydeder. Sonraki şifreleme denemenizde uygulama bu kontrolü gerçekleştirmez ve şifrelemenin gerçekleştirilemeyeceğini size bildirir. Bilgisayarın donanım yapılandırması değiştirildiyse uygulamanın daha önceden günlüğe kaydettiği uyumluluk kontrolü sonuçları, sistem sabit sürücüsünün Kaspersky Disk Encryption ve BitLocker Drive Encryption teknolojileriyle uyumluluğunun yeniden kontrol edilmesi için sıfırlanmalıdır.

Komutu çalıştırmak için Kaspersky Endpoint Security yürütülebilir dosyasının bulunduğu klasöre gidin. Ayrıca yürütülebilir dosya yolunu %PATH% sistem değişkenine ekleyebilir ve uygulama klasörüne gitmeden komutu çalıştırabilirsiniz.

Ayrıca bkz.:

BitLocker Drive Encryption'ı başlatma

Sayfanın başına git