Instellingen voor toegang van programma's tot de webcam configureren

Zo configureert u de instellingen voor toegang van programma's tot de webcam:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings button onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer in het gedeelte Bescherming rechts in het venster de optie Webcambescherming.
  4. Configureer de instellingen voor de toegang van programma’s tot de webcam van uw computer:
    • Selecteer het selectievakje Blokkeer de toegang tot de webcam voor alle programma's als u de toegang tot de webcam wilt blokkeren voor alle programma's.
    • Selecteer het selectievakje Toon een melding wanneer de webcam wordt gebruikt door een programma dat toegang tot de webcam is verleend om meldingen te ontvangen wanneer de webcam wordt gebruikt door een programma dat hiervoor geen toestemming heeft gekregen.