Programma-instellingen toepassen op een andere computer

Nadat u het programma hebt geconfigureerd, kunt u de instellingen ervan toepassen op een kopie van Kaspersky Internet Security dat op een andere computer is geïnstalleerd. Hierdoor heeft het programma dezelfde configuratie op beide computers.

De programma-instellingen zijn opgeslagen in een configuratiebestand dat u kunt verplaatsen van een computer naar een andere.

De instellingen van Kaspersky Internet Security worden in drie stappen verplaatst van een computer naar een andere:

1. Sla de programma-instellingen op in een configuratiebestand.
  2. Verplaats het configuratiebestand naar de andere computer (bijvoorbeeld via e-mail of een verwisselbare schijf).
  3. Importeer de instellingen uit het configuratiebestand in het programma dat is geïnstalleerd op de andere computer.

Programma-instellingen exporteren

Programma-instellingen importeren