Verbinding maken met het My Kaspersky-portaal

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het onderste paneel op de knop My Kaspersky .

Het venster Log in bij My Kaspersky wordt geopend.

3. Typ het e-mailadres van uw My Kaspersky-account in het veld voor het e-mailadres.
  4. Typ het wachtwoord van uw My Kaspersky-account in het veld voor het wachtwoord.
  5. Klik op de knop Aanmelden.

Kaspersky Internet Security maakt verbinding met het My Kaspersky-portaal. Het verbinding En klaar wordt geopend wanneer Kaspersky Internet Security is verbonden met het My Kaspersky-portaal.

Opmerking: het kan even duren om verbinding met het My Kaspersky-portaal te maken.

6. Klik op de knop Voltooi.

Kaspersky Internet Security is nu verbonden met het My Kaspersky-portaal. Het hoofdvenster van het programma wordt geopend. De volgende keer dat u op de knop klikt terwijl u verbonden bent met My Kaspersky, wordt het My Kaspersky-portaal in een browservenster geopend.

Raadpleeg ook

Over de My Kaspersky-account

Het My Kaspersky-portaal

Een My Kaspersky-account aanmaken