Meldingen en banners configureren

Kaspersky Internet Security geeft standaard alleen banners voor kritieke gebeurtenissen weer. U kunt de weergave van banners uitschakelen of bepaalde soorten gebeurtenissen selecteren waarvoor u banners wilt weergeven. U kunt ook het geluid bij meldingen uitschakelen.

Ongeacht of meldingen zijn ingeschakeld of uitgeschakeld, alle informatie over gebeurtenissen die zich voordoen tijdens de werking van Kaspersky Internet Security wordt geregistreerd in de rapporten van het programma.

Banners uitschakelen

Soorten gebeurtenissen selecteren waarvoor u geen meldingen wilt ontvangen

Geluiden bij meldingen uitschakelen