Kaspersky Security-extensie voor browsers inschakelen in de geselecteerde browsers

De Kaspersky Security-extensie voor browsers waarschuwt je voor gevaarlijke websites en biedt een veiligere manier om wachtwoorden en gevoelige informatie online in te voeren. Je kunt de extensies ook gebruiken om bepaalde onderdelen en functies van Kaspersky Internet Security in of uit te schakelen. De extensie is compatibel met Safari, Google Chrome en Firefox.

De Kaspersky Security-extensie wordt standaard geïnstalleerd in Safari. Om de extensie in deze browser te gebruiken, moet je deze inschakelen.

Opmerking: denk eraan dat je de extensie alleen kunt verwijderen uit Safari door Kaspersky Internet Security te verwijderen.

Kaspersky Security-extensie voor browsers inschakelen in Safari

Om de Kaspersky Security-browserextensie in Google Chrome en Firefox te gebruiken, moet je de extensie voor deze browsers installeren en inschakelen.

Kaspersky Security-extensie voor Google Chrome/Firefox installeren en inschakelen