Programmets huvudfönster

Öppna programmets huvudfönster

Syfte med programmets huvudfönster

I huvudfönstret för Kaspersky Internet Security kan du se information om din dators skyddsstatus, Fil Antivirus- och Webb Antivirus-status, framsteg av virussökningar och rekommendationer på hur du kan förbättra skyddet av din Mac.

I programmets huvudfönster kan du även göra följande:

Knappar och indikatorer i programmets huvudfönster

Programmets huvudfönster innehåller följande kontroller:

Skyddsstatusindikatorn visar datorns aktuella skyddsstatus.

Utöver skyddsstatusindikatorn visas i den högra delen av programmets huvudfönster en beskrivning av datorns skyddsstatus samt de senaste säkerhetsproblemen och hoten som har rapporterats av Skyddscenter ihop med de senaste nyheterna och rekommendationerna från Kaspersky.

Du kan utföra följande åtgärder med hjälp av knapparna nederst i fönstret:

Öppna fönstret Sökning för att köra en snabbsökning, fullständig sökning och anpassad sökning.

Öppna fönstret Uppdatering för att uppdatera programdatabaser.

Öppna fönstret Sekretess för att anpassa dina sekretessinställningar.

Öppna fönstret Kaspersky Safe Kids.

Öppna fönstret Webbkontroll.

Webbkontroll är endast tillgängligt om du har aktiverat programmet med en Kaspersky Small Office Security-aktiveringskod. Om du ändrar aktiveringskoden ersätts Webbkontroll av Kaspersky Safe Kids (gäller alla regioner utom Kina och Japan) eller Föräldrakontroll (gäller Kina och Japan). Föräldrakontroll har samma funktionalitet som Webbkontroll.

Du kan utföra följande åtgärder med hjälp av knapparna i den nedersta rutan i fönstret:

Logga in

Öppna fönstret där du kan logga in till My Kaspersky.

<My Kaspersky-konto>

Öppna fönstret där du kan gå till webbplatsen My Kaspersky eller logga ut från My Kaspersky.

Öppna fönstret Licensiering där du kan se information om din licens eller din prenumeration.