Tietoja tietojen toimittamisesta (muut alueet)

Näytä sovelluksen aikaisempien versioiden käytön aikana Kasperskylle toimitettujen tietojen tiedot.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky Internet Security 1.54.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojelee kaikkia keräämiään tietoja lakien sekä Kasperskyn omien sääntöjen mukaisesti. Kaikki tiedot toimitetaan turvallisia kanavia pitkin.

Käytämme sekä henkilökohtaisia että ei-henkilökohtaisia tietoja.

Henkilökohtaiset tiedot

Voit tarkastella loppukäyttäjän lisenssisopimuksen, tietosuojakäytännön, markkinointiehtojen tai Kaspersky Security Network -ehtojen mukaisia henkilötietoja koskevia ehtoja näiden omilla sivuillaan.

Avaa asiakirja

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Käytämme seuraavia ei-henkilökohtaisia tietoja Ohjelmiston ydintoimintojen ylläpitämiseen:

Ohjelmiston perustoiminnon tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään Huawei Push Kit-palvelun automaattisesti ja säännöllisesti:

Tiedot toimitetaan edelleen Huawei Push Kit-palveluun suojatusti. Tietojen käyttöön ja suojaukseen sovelletaan Huawei Push Kit-palvelun vastaavia käyttöehtoja.