Initiële configuratie van Internetbescherming uitvoeren

Als u Internetbescherming wilt inschakelen, moet u deze functie eerst configureren. Internetbescherming staat standaard uitgeschakeld nadat de app wordt geïnstalleerd.

Zo voert u de initiële configuratie van Internetbescherming uit:

1. Open het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security.
  2. Tik op Internetbescherming.

Hiermee wordt de installatiewizard voor Internetbescherming gestart.

3. Volg de instructies in de wizard.

Internetbescherming is klaar voor gebruik. Nu kunt u veilig op internet surfen met de beveiligde browser.

Zo bewerkt u de instellingen van Internetbescherming na de initiële configuratie:

1. Open Kaspersky Internet Security.
  2. Tik op Instellingen > Internetbescherming.
Naar boven