Over Appvergrendeling

Met de functie Appvergrendeling kunt u uw privégegevens beschermen. U kunt apps zoals Facebook, WhatsApp, Foto's, Berichten, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Instellingen en elke andere app vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang tot deze apps krijgen. Wanneer u een app opent die met Appvergrendeling is beveiligd, vraagt Kaspersky Internet Security u om toegang tot de app te verkrijgen met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Appvergrendeling is alleen beschikbaar in de premiumversie van Kaspersky Internet Security.

Kaspersky Internet Security gebruikt de apparaatinstellingen om apps te vergrendelen. Voor goede bescherming adviseren we het volgende: