Initiële configuratie van Appvergrendeling uitvoeren

Als u Appvergrendeling wilt gebruiken, moet u deze functie eerst configureren en de geheime code voor de app instellen, als u dat nog niet gedaan heeft.

U kunt de installatiewizard van Appvergrendeling slechts eenmaal starten. U kunt Appvergrendeling later in de app-instellingen configureren.

Zo voert u de initiële configuratie van Appvergrendeling uit:

1. Open het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security.
  2. Tik op Appvergrendeling.

Hiermee start u de installatiewizard voor Appvergrendeling.

3. Bekijk de beschrijving van de functie en tik op Volgende.
  4. Schakel toegankelijkheid voor Kaspersky Internet Security in. De app heeft toegankelijkheid nodig om de apps te vergrendelen.

Zo schakelt u toegankelijkheid in:

1. Tik op het scherm met toegankelijkheidsinformatie op Volgende.

Een lijst met apps die zijn geïnstalleerd op uw apparaat wordt geopend.

2. Selecteer Kaspersky Internet Security in de lijst.
    3. Zet de schakelaar voor Kaspersky Internet Security op AAN.
    4. Bevestig de bewerking door op OK te tikken.
    5. Ga terug naar Kaspersky Internet Security.
  5. Zet in het venster Appvergrendeling de schakelaars voor de apps die u wilt beveiligen op AAN.
  6. Stel een schermvergrendeling als u deze nog niet heeft ingesteld tijdens de eerste configuratie van Anti-Diefstal of Privacybescherming.

Appvergrendeling is geconfigureerd. U ziet een lijst met apps die met de geheime code zijn beveiligd.