Toegang tot apps vergrendelen

Een app beschermen met de geheime code:

1. Open het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security.
  2. Tik op Appvergrendeling.
  3. Ontgrendel de toegang tot de functie met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Het venster met instellingen voor Appvergrendeling wordt geopend.

4. Zoek de app die u wilt beveiligen.
  5. Zet de overeenkomstige schakelaar op AAN.

Voer vervolgens de geheime code in om de beveiligde app te openen. Beveiligde apps worden in het onderdeel Vergrendelde apps weergegeven. Zet de schakelaar op UIT als u de app niet met de geheime code wilt beschermen.