Filteren configureren

Om belfilteren in te schakelen:

1. Tik in het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security op Belfilter.
  2. Stel Oproepen blokkeren van contacten in de denylist in op AAN.

Oproepen van uw denylist worden nu geblokkeerd.

U kunt ook een optie inschakelen of uitschakelen die een melding weergeeft met de vraag of u oproepen van onbekende nummers wilt blokkeren. Deze melding ziet u meteen na oproepen van nummers die niet in uw contacten staan. Vanaf deze melding kunt u met één tik een onbekend nummer aan uw denylist toevoegen. Voor details, raadpleeg het onderdeel Hoe voeg ik een telefoonnummer meteen aan de denylist toe na een oproep

De optie Vragen na oproep is niet beschikbaar op Android 9 en hoger.

Zo schakelt u de melding in:

1. Tik in het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security op Belfilter.
  2. Zet Vragen na oproep op AAN.

Nadat u het gesprek hebt beëindigd of weigert, ziet u nu de melding.

Als Kaspersky Who Calls op uw apparaat is geïnstalleerd, gebruikt Kaspersky Internet Security de meldinginstellingen van deze app. In dit geval kunt u de meldinginstellingen in de app Kaspersky Who Calls wijzigen. Houd er rekening mee dat Kaspersky Who Calls alleen beschikbaar is in Rusland.