Links in tekstberichten (sms)

Als u een sms-bericht ontvangt met links naar kwaadwillende of vervalste websites, zal de app u hiervan op de hoogte stellen. U moet alleen beslissen of u de link nog steeds wilt openen.

Zo controleert u links in sms-berichten:

1. Tik in het snelstartpaneel in het hoofdvenster van Kaspersky Internet Security op Veilig berichtenverkeer.
  2. Tik Controleer links in sms-berichten
  3. Zet de schakelaar Waarschuwen voor gevaarlijke links op AAN.

Kaspersky Internet Security stelt u op de hoogte als een sms-bericht dat u ontvangt, links naar kwaadwillende of vervalste websites bevat.

Naar boven