De geheime code herstellen

Als u de geheime code bent vergeten, kunt u deze op het apparaat of op de My Kaspersky-website herstellen.

Als het apparaat geen internettoegang heeft, kunt u de geheime code alleen op My Kaspersky herstellen.

De geheime code op het apparaat herstellen:

1. Tik op Ik ben de code vergeten wanneer je wordt gevraagd om de geheime code in te voeren.
  2. Voer het wachtwoord van uw My Kaspersky-account in.
  3. Tik op Geheime code opnieuw instellen.
  4. Voer de nieuwe geheime code in.
  5. Bevestig de nieuwe geheime code.

De nieuwe geheime code wordt toegepast.

De geheime code op de My Kaspersky-site herstellen:

1. Open My Kaspersky via een willekeurig apparaat.
  2. Meld u aan bij My Kaspersky met hetzelfde account dat u hebt gebruikt om de functie in te stellen.
  3. Ga naar de sectie Apparaten.

Klik op het deelvenster voor het mobiele apparaat dat u op afstand wilt beheren.

4. Op het tabblad Herstelcode klik op de Krijg code knop.

De herstelcode wordt op de site weergegeven.

5. Voer de herstelcode in op het apparaat in Kaspersky Internet Security.
  6. Tik op Geheime code opnieuw instellen.
  7. Voer de nieuwe geheime code in.
  8. Bevestig de nieuwe geheime code.

De nieuwe geheime code wordt toegepast.