Een geplande scan configureren

Zo configureert u een geplande scan:

1. Tik in het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security op Realtime bescherming > Scannen.
  2. Selecteer een waarde voor Te scannen bestanden.
  3. Selecteer de actie die moet worden uitgevoerd door de app bij detectie van een object tijdens het scannen:
    1. Schakel het selectievakje Desinfecteren in als u de app automatisch wilt laten proberen het geïnfecteerde bestand te desinfecteren.
    2. Om de actie te kiezen die door de app moet worden uitgevoerd als het bestand niet kan worden gedesinfecteerd, selecteert u een waarde voor de instelling Als desinfectie mislukt.
  4. Configureer de scanfrequentie door bij Volgens schema de instelling Wekelijks, Dagelijks of Na bijwerken te kiezen.
  5. Bepaal de dag en de tijd waarop de scan moet starten door waarden te selecteren voor de instellingen Begindag en Begintijd.

Scannen met opgegeven parameters wordt gestart volgens het schema.