Update van antivirusdatabases

Kaspersky Internet Security gebruikt antivirusdatabases wanneer het malware zoekt. De antivirusdatabases van de app bevatten beschrijvingen van alle momenteel bij Kaspersky bekende malware, informatie over hoe u ze kunt neutraliseren en beschrijvingen van andere kwaadaardige objecten. We raden u aan regelmatig de databases te updaten.

Uw apparaat moet verbonden zijn met internet om de antivirusdatabases van de app bij te werken.

U kunt een update van antivirusdatabases starten op het apparaat of op afstand via My Kaspersky.

Zo start u een update van antivirusdatabases op het apparaat:

Tik in het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security op Bijwerken.

In de premiumversie van Kaspersky Internet Security kunt u een schema instellen voor automatische updates van antivirusdatabases.

Hoe u een schema instelt voor een automatische update