Ondersteunde browsers

Internetbescherming controleert alleen websites in Google Chrome.

Deze functie werkt mogelijk ook met vooraf geïnstalleerde browsers van bepaalde apparaten, zoals Samsung Internet op een Samsung-apparaat. Andere browsers worden niet ondersteund.

Om Internetbescherming te gebruiken tijdens het surfen op internet, moet u Google Chrome instellen als uw standaardbrowser.

Wanneer Internetbescherming is ingeschakeld, wordt de standaardbrowser automatisch gecontroleerd. Als Google Chrome niet de huidige standaardbrowser is, wordt u door de app gevraagd om de standaardbrowser te wijzigen in Google Chrome.

Als u de standaardbrowser niet wilt wijzigen, start u Google Chrome apart om uw persoonlijke gegevens veilig op het internet te gebruiken. U kunt Google Chrome starten vanuit het snelstartpaneel van Kaspersky Internet Security door te tikken op Internetbescherming > Browser openen of door op de Chrome-app in het app-menu van het apparaat te tikken.

Standaardbrowser instellen

Naar boven