De app installeren

Je kunt Kaspersky Internet Security installeren vanuit de app stores van Google, Huawei of andere providers.

Om Kaspersky Internet Security te installeren:

1. Open de store app of website op uw apparaat.
  2. Vind de Kaspersky Internet Security app
  3. Open de app-pagina.
  4. Lees de lijst met rechten die Kaspersky Internet Security nodig heeft.
    • Tik op Installeren als u ermee akkoord gaat om deze machtigingen te verlenen aan de app.

De installatie van de app begint.

• Als u weigert de app de vereiste machtigingen te verlenen, installeer de app dan niet.

Sommige stappen kunnen variƫren afhankelijk van de winkel die u gebruikt.

Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het gebruik van Google Play. Ga voor meer informatie over het gebruik van AppGallery naar de AppGallery Support-website .