Overfører VPN-indstillinger til Kaspersky Internet Security til Android

Nu kan du bruge VPN i den opgraderede alt-i-en-app – Kaspersky Internet Security til Android. Denne app har alt, hvad du har brug for til din beskyttelse og privatliv, og den inkluderer også alle andre Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection-funktioner.

Når du installerer Kaspersky Internet Security, skal du trykke på VPN og følge instruktionerne på skærmen for at overføre dine VPN-indstillinger.

Når disse indstillinger er overført, fungerer VPN'et via Kaspersky Internet Security. Samtidig holder VPN-funktionaliteten op med at fungere i Kaspersky Security Cloud og Kaspersky VPN Secure Connection, og du kan slette disse apps.

Den sikre forbindelse deaktiveres automatisk, mens VPN-indstillingerne overføres til Kaspersky Internet Security.

Begge apps bør være forbundet til én My Kaspersky-konto. Hvis du beslutter dig for at bruge forskellige My Kaspersky-konti, er det kun teknisk support, der kan hjælpe dig med at overføre dit abonnement fra den ene til den anden.

Hvis du har en My Kaspersky-konto med et Premium-abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection, kan du logge ind på den i Kaspersky Internet Security og bruge abonnementet.

Hvis du brugte et anonymt abonnement til Kaspersky VPN Secure Connection, er du nødt til at oprette forbindelse til din My Kaspersky-konto. Som konsekvens heraf vil dit abonnement ikke længere være anonymt.

Indstillingerne kan ikke føres tilbage fra Kaspersky Internet Security. Hvis du beslutter dig for at fortsætte med at bruge Kaspersky Security Cloud eller Kaspersky VPN Secure Connection, bliver du nødt til at konfigurere VPN-indstillingerne manuelt.