VPN-asetusten siirtäminen Kaspersky Internet Security for Android -versioon

Nyt voit käyttää VPN-yhteyttä päivitetyssä kaikenkattavassa sovelluksessa – Kaspersky Internet Security for Android -versiossa. Tässä sovelluksessa on kaikki mitä tarvitset turvallisuutesi ja yksityisyytesi varmistamiseen ja se sisältää myös kaikki muut Kaspersky Security Cloud- ja Kaspersky VPN Secure Connection -ominaisuudet.

Kun asennat Kaspersky Internet Securityn, napauta VPN ja siirrä VPN-asetukset noudattamalla näytön ohjeita.

Kun nämä asetukset on siirretty, VPN toimii Kaspersky Internet Securityn kautta. Samalla VPN-toiminnot lakkaavat toimimasta Kaspersky Security Cloudissa ja Kaspersky VPN Secure Connectionissa, ja voit poistaa nämä sovellukset.

Suojattu yhteys katkeaa automaattisesti, kun VPN-asetukset siirretään Kaspersky Internet Securityyn.

Molempien sovellusten tulee olla yhdistettynä samaan My Kaspersky -tiliin. Jos haluat käyttää muita My Kaspersky -tilejä, vain tekninen tuki voi auttaa sinua siirtämään tilauksesi tililtä toiselle.

Jos sinulla on My Kaspersky -tili ja Premium-tilaus Kaspersky VPN Secure Connection -palveluun, voit kirjautua sisään Kaspersky Internet Securityssä ja käyttää tilausta.

Jos käytit anonyymiä tilausta Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksessa, sinun on muodostettava yhteys My Kaspersky -tiliisi. Tämän seurauksena tilauksesi deanonymisoidaan.

Asetuksia ei voi siirtää takaisin Kaspersky Internet Securitystä. Jos päätät jatkaa Kaspersky Security Cloudin tai Kaspersky VPN Secure Connectionin käyttöä, sinun on määritettävä VPN-asetukset manuaalisesti.