Överför VPN-inställningar till Kaspersky Internet Security för Android

Nu kan du använda VPN i den uppgraderade allt-i-ett-appen – Kaspersky Internet Security för Android. Den här appen har allt du behöver för säkerhet och sekretess och den inkluderar alla funktioner i Kaspersky Security Cloud och Kaspersky VPN Secure Connection.

När du installerar Kaspersky Internet Security trycker du på VPN och följer instruktionerna på skärmen för att överföra dina VPN-inställningar.

När inställningarna har överförts kommer VPN att fungera via Kaspersky Internet Security. Samtidigt slutar VPN att fungera i Kaspersky Security Cloud och Kaspersky VPN Secure Connection och du kan ta bort apparna.

Den säkra anslutningen stängs av automatiskt medan VPN-inställningarna överförs till Kaspersky Internet Security.

Båda apparna ska vara anslutna till ett My Kaspersky-konto. Om du väljer att använda olika My Kaspersky-konton kan bara vår tekniska support hjälpa dig att överföra din prenumeration.

Om du har ett My Kaspersky-konto med Premium-prenumeration på Kaspersky VPN Secure Connection kan du logga in på det i Kaspersky Internet Security och använda den prenumerationen.

Om du använde en anonym prenumeration för Kaspersky VPN Secure Connection måste du ansluta till ditt My Kaspersky-konto. Då kommer din prenumeration att avanonymiseras.

Inställningarna kan inte överföras tillbaka från Kaspersky Internet Security. Om du bestämmer dig för att fortsätta använda Kaspersky Security Cloud eller Kaspersky VPN Secure Connection måste du ställa in VPN-inställningarna manuellt.