Om databestemmelser (EU, Storbritannien, indbyggere i den amerikanske delstat Californien, Brasilien)

Se information om data, der gives til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen.

Data givet til Kaspersky under brug af Kaspersky 11.64.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter al information, der modtages i overenstemmelse med lovgivning og Kasperskys regler. Data overføres via en sikker kanal.

Vi anvender personlige og anonyme data.

Personlige data

Du kan se de personlige data oplyst under slutbrugerlicensen, privatlivspolitikken, markedsføringserklæring eller Kaspersky Security Network-erklæring i det tilsvarende juridiske dokumenter.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige data

Vi anvender følgende ikke-personlige data til at vedligeholde softwarens kernefunktionalitet:

For at sikre uafbrudt drift af softwaren skal udbyderen af tredjepartstjenester behandle og modtage følgende oplysninger om den licens, du har erhvervet, og den computer, hvor du vil installere softwaren:

Rettighedshaveren er ikke ansvarlig for behandlingen af data, når du bruger tredjepartstjenester. Ved at bruge softwaren til at få adgang til og/eller bruge tredjepartstjenester er du ansvarlig for at gøre dig selv bekendt med de databehandlingsregler og -procedurer, der er beskrevet i tredjepartstjenesteudbyderens politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Udbyderen af tredjepartstjenesten behandler oplysninger i overensstemmelse med sin privatlivspolitik. Du kan finde og læse dets fulde indhold på https://firebase.google.com/terms/crashlytics-app-distribution-data-processing-terms

Til toppen af siden