Tietoja tietojen toimittamisesta (EU, Iso-Britannia, Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion asukkaat, Brasilia)

Näytä sovelluksen aikaisempien versioiden käytön aikana Kasperskylle toimitettujen tietojen tiedot.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky 11.64.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojelee kaikkia keräämiään tietoja lakien sekä Kasperskyn omien sääntöjen mukaisesti. Kaikki tiedot toimitetaan turvallisia kanavia pitkin.

Käytämme sekä henkilökohtaisia että ei-henkilökohtaisia tietoja.

Omat tiedot

Voit tarkastella loppukäyttäjän lisenssisopimuksen, tietosuojakäytännön, markkinointiehtojen tai Kaspersky Security Network -ehtojen mukaisia henkilötietoja koskevia ehtoja näiden omilla sivuillaan.

Avaa asiakirja

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Käytämme seuraavia ei-henkilökohtaisia tietoja Ohjelmiston ydintoimintojen ylläpitämiseen:

Ohjelmiston keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi kolmannen osapuolen palveluntarjoajan on käsiteltävä ja vastaanotettava seuraavat tiedot hankkimastasi lisenssistä ja tietokoneesta, johon asennat ohjelmiston:

Oikeudenhaltija ei vastaa tietojen käsittelystä, kun käytät kolmannen osapuolen palveluja. Kun Ohjelmiston avulla pääset kolmannen osapuolen palveluihin ja/tai käytät niitä, vastuullasi on tutustua kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tietosuojakäytännössä kuvattuihin tietojen käsittelyn sääntöihin ja menettelytapoihin.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja käsittelee tietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Löydät ja voit lukea sen koko sisällön osoitteessa https://firebase.google.com/terms/crashlytics-app-distribution-data-processing-terms