Om dataforsyning (EU, Storbritannia, innbyggere i den amerikanske staten California, Brasil)

Se informasjon om hvilke opplysninger som sendes til Kaspersky når du bruker tidligere versjoner av appen.

Data som sendes til Kaspersky ved bruk av Kaspersky 11.64.X.XXX og senere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i denne forbindelse i henhold til lovgivningen og gjeldende Kaspersky-regler. Opplysninger overføres i sikre kanaler.

Vi bruker personlige og ikke-personlige opplysninger.

Personopplysninger

Du kan se personopplysningene som sendes i henhold til Sluttbrukerlisensen, Personvernerklæringen, Markedsføringserklæringen eller Kaspersky Securitys nettverkserklæring i det tilhørende juridiske dokumentet.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige opplysninger

Vi bruker følgende ikke-personlige opplysninger for å opprettholde kjernefunksjonaliteten i programvaren:

For å sikre uavbrutt drift av programvaren, må leverandøren av tredjepartstjenester behandle og motta følgende informasjon om lisensen du har anskaffet, og datamaskinen du skal installere programvaren på:

Rettighetshaveren er ikke ansvarlig for behandling av dataene når du benytter deg av tredjepartstjenestene. Ved å bruke programvaren for å få tilgang til eller bruke tredjepartstjenester er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med reglene for databehandling som er beskrevet i personvernpolicyen til leverandøren av tredjepartstjenestene.

Leverandøren av tredjepartstjenesten behandler informasjon i samsvar med sin personvernerklæring. Du kan finne og lese det fullstendige innholdet på https://firebase.google.com/terms/crashlytics-app-distribution-data-processing-terms