Tietoja tietojen toimittamisesta (muut alueet)

Näytä sovelluksen aikaisempien versioiden käytön aikana Kasperskylle toimitettujen tietojen tiedot.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky -sovellus 11.85.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojelee kaikkia keräämiään tietoja lakien sekä Kasperskyn omien sääntöjen mukaisesti. Kaikki tiedot toimitetaan turvallisia kanavia pitkin.

Voit tarkastella luetteloa toimitetuista tiedoista kunkin oikeudellisen asiakirjan ehtojen mukaisesti.

Lue Loppukäyttäjän lisenssisopimus, Tietosuojakäytäntö tai Kaspersky Security Network Statement -lausunto

Lisäksi suostut toimittamaan Kasperskylle seuraavat tiedot hyväksymällä Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen:

Ohjelmiston perustoiminnon tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään Huawei Push Kit-palvelun automaattisesti ja säännöllisesti:

Tiedot toimitetaan edelleen Huawei Push Kit -palveluun suojatusti. Tietojen käyttöön ja suojaukseen sovelletaan Huawei Push Kit-palvelun vastaavia käyttöehtoja.

Samsung-laitteille esiasennetun ohjelmiston perustoimintojen tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään SbS Softline -palveluun automaattisesti ja säännöllisesti:

Tiedot toimitetaan edelleen SbS Softline -palveluun suojatusti. Tietojen saatavuutta ja tietosuojaa säännellään tietosuojakäytännössä. Löydät ja voit lukea sen koko sisällön osoitteesta http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -toiminto auttaa sinua hallitsemaan luottamuksellisuusasetuksiasi Googlen ja Facebookin palveluissa. Kun käytät tätä toimintoa, oikeudenhaltija ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saavat tietoja tietokoneeltasi ja käsittelevät niitä tämän lausunnon mukaisesti.

Oikeudenhaltija käyttää tietojen käsittelyyn kolmannen osapuolen tietojärjestelmiä. Niiden tietojenkäsittelyä säätelevät tällaisten kolmansien osapuolten tietojärjestelmien tietosuojaselosteet. Oikeudenhaltijan käyttämät kolmannen osapuolen tietojärjestelmät ja heidän käsittelemänsä tiedot on mainittu alla.

Käsiteltävät tiedot riippuvat valitsemastasi palvelusta.

Google

Ohjelmiston käytön aikana seuraavat tiedot lähetetään Google-palveluun automaattisesti ja säännöllisesti ilmoitetun tarkoituksen saavuttamiseksi:

Tiedot lähetetään edelleen Google Analyticsille suojatun kanavan kautta. Tietoja siitä, miten tietoja käsitellään Googlen palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://policies.google.com/privacy.

Facebook

Ohjelmiston käytön aikana seuraavat tiedot lähetetään Facebook-palveluun automaattisesti ja säännöllisesti ilmoitetun tarkoituksen saavuttamiseksi:

Tiedot toimitetaan edelleen Facebook-palveluun suojatun kanavan kautta. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään Facebookissa, on julkaistu osoitteessa: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Lue Facebook-palvelun sivulta teksti evästeiden käsittelyn ehdoista

Sallitaanko Facebookin evästeiden käyttö tässä selaimessa?

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita voidaksemme:

Käytämme Facebookin muiden yritysten työkaluja Facebook-tuotteiden ja analytiikan mainontaan ja mittauspalveluihin sekä tiettyjen ominaisuuksien tarjoamiseen ja palveluidemme parantamiseen. Nämä yritykset käyttävät myös evästeitä.

LinkedIn

Ohjelmiston käytön aikana seuraavat tiedot lähetetään automaattisesti ja säännöllisesti LinkedIn-palveluun ilmoitettua tarkoitusta varten:

Tiedot toimitetaan edelleen LinkedIn-palveluun suojatun kanavan kautta. Tietoja siitä, miten tietoja käsitellään LinkedIn-palvelussa, julkaistaan osoitteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Mikäli kirjaudut verkkoportaaliin käyttämällä kolmannen osapuolen todennuspalvelun tarjoajan palvelussa olevaa tiliäsi, Oikeuksienhaltijan täytyy saada laitteeltasi seuraavat tiedot ja käsitellä ne:

Myös seuraavia tietoja voidaan käsitellä:

Tietojen käsittelyä todennuspalvelun tarjoajan palvelussa säätelevät vastaavat todennuspalvelun tarjoajan tietosuojalausunnot.

Todennuspalvelun tarjoajan palvelujen saatavuus riippuu alueesta ja käytetyn Ohjelmiston versiosta, ja se voi vaihdella alueittain ja versioittain.