Om databestemmelser (andre regioner)

Se information om data, der gives til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen.

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky-appen 11.89.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter al information, der modtages i overenstemmelse med lovgivning og Kasperskys regler. Data overføres via en sikker kanal.

Du kan se listen over tilvejebragte data under vilkårene for hvert juridisk dokument i det tilsvarende juridiske dokument.

Se Slutbrugerlicensaftalen, Fortrolighedspolitikken eller Erklæringen om Kaspersky Security Network

Desuden accepterer du at give Kaspersky følgende data ved at acceptere Slutbrugerlicensaftalen:

For at levere kernefunktionaliteten i softwaren, vil følgende data automatisk og regelmæssigt blive sendt til Huawei Push Kit:

Data videresendes til Huawei Push Kit via en sikker kanal. Adgang til og beskyttelse af oplysningerne er underlagt de tilsvarende brugsvilkår for Huawei Push Kit-tjenesten.

For at levere kernefunktionaliteten i softwaren, der er forudindlæst på Samsung-enheder, vil følgende data blive sendt til SbS Softline automatisk og regelmæssigt:

Data sendes til SbS Softline via en sikker kanal. Adgang til information og beskyttelse af oplysningerne er underlagt privatlivspolitik. Du kan finde og læse dets komplette indhold på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Socialt privatliv funktionalitet hjælper dig med at administrere dine fortrolighed indstillinger i tredjepart tjenester. Under din brug af denne funktionalitet vil følgende data blive sendt automatisk og regelmæssigt til den tjeneste, du vælger for at opnå det erklærede formål:

Data videresendes til den tjeneste du vælger, via en sikker kanal. Information om hvordan data behandles hos den tjeneste du vælger, oplyses i fortrolighedserklæringen hos den respektive tjeneste.

Tilgængelighed af tjenesten afhænger af regionen og versionen af den benyttede software, og kan variere efter region og version.

For at levere QR Scanner funktionaliteten vil følgende data blive leveret og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei tjenesten udføres over en sikker kanal. Data behandling foregår i overensstemmelse med Huaweis privatliv politik og er tilgængelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.

Til toppen af siden