Understøttede browsere

Sikker søgning tjekker kun websteder i Google Chrome.

Denne funktion kan også fungere sammen med forudinstallerede browsere på visse enheder, f.eks. Samsung Internet på en Samsung-enhed og Huawei Browser på Huawei-enheder. Andre browsere er ikke understøttet.

For at anvende Sikker søgning, når du er på nettet, skal du indstille Google Chrome til at være standardbrowser.

Når Sikker søgning er aktiveret, tjekker den automatisk standardbrowseren. Hvis Google Chrome ikke er den nuværende standardbrowser, beder programmet dig om at ændre standardbrowseren til Google Chrome eller Huawei Browser.

Hvis du ikke ønsker at ændre den aktuelle standardbrowser, skal du starte Google Chrome-browseren for at kunne bruge personlige data sikkert på nettet. Du kan starte Google Chrome fra Kaspersky-appen hurtigstartpanel ved at trykke på Sikker søgning > Åbn browser eller ved at trykke på Chrome-appen i din enheds app-menu.

På Huawei-enheder uden Google-tjenester skal du indstille Huawei Browser til at være din standardbrowser for at bruge Sikker søgning.

Sådan indstilles standardbrowseren