Automaattinen Anti-Virus

Automaattinen Anti-Virus tarjoaa virussuojan. Komponentti havaitsee ja neutraloi uhkat, mainosohjelmat ja sovellukset, joita tunkeutujat voivat käyttää laitteen vahingoittamiseen tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämiseen.

Komponentin nimi on Tarkistustoiminto sovelluksen ilmaisversiossa. Aktiivisen tilauksen yhteydessä se on nimeltään Automaattinen Anti-Virus.

Tarkistustoiminto

Tarkistustoiminto suorittaa seuraavat toiminnot:

Laitteen tarkistus täytyy käynnistää ilmaisversiossa manuaalisesti.

Automaattinen Anti-Virus

Automaattinen Anti-Virus sisältää kaikki Tarkistustoiminnon toiminnot ja suojaa laitteen automaattisesti kellon ympäri. Automaattinen Anti-Virus havaitsee avoimissa tiedostoissa olevat uhat ja tarkistaa sovellukset reaaliaikaisesti, kun ne asennetaan laitteelle. Automaattisen suojauksen tarjoamiseen käytetään Anti-Viruksen virustorjuntatietokantoja ja Kaspersky Security Network -pilvipalvelua.

Jos laitteellesi on asennettu tietoja keräävä ja lähettävä sovellus, Kaspersky-sovellus voi luokitella sen haittaohjelmaksi.

Määritä Automaattisen Anti-Virus -toiminnon asetukset

Katso myös

Tarkista

Virustorjunnan tietokantojen päivittäminen