Tuetut selaimet

Suojattu selaus tarkistaa verkkosivustot vain Google Chrome -selaimessa.

Tämä toiminto voi myös toimia joidenkin laitteiden esiasennetuilla selaimilla, esim. Samsung Internet Samsung-laitteilla ja Huawei Browser Huawei-laitteilla. Muita selaimia ei tueta.

Suojattu selaus toimii reaaliaikaisesti selatessasi verkkoa, kun asetat Google Chrome -selaimen oletusselaimeksi.

Kun Suojattu selaus on käytössä, se tarkistaa oletusselaimen automaattisesti. Jos Google Chrome ei ole nykyinen oletusselain, sovellus pyytää sinua vaihtamaan oletusselaimeksi Google Chromen tai Huawei Browserin.

Jos et halua vaihtaa oletusselainta, voit käyttää henkilökohtaisia tietoja turvallisesti Internetissä käynnistämällä Google Chrome -selaimen erikseen. Voit käynnistää Google Chromen Kaspersky-sovelluksen pikakäynnistyspaneelista napauttamalla Suojattu selaus > Avaa selain tai napauttamalla Chrome-sovellusta laitteesi sovellusvalikossa.

Määritä Huawei-laitteilla, joissa ei ole Google-palveluja, Huawei-selain oletusselaimeksi käyttääksesi Suojattua selausta.

Oletusselaimen asettaminen