Az adatok feletti rendelkezés (egyéb régiók)

Az alkalmazás korábbi verzióinak használata közben megtekintheti a Kaspersky számára továbbított adatokkal kapcsolatos információkat.

A Kaspersky számára továbbított adatok a Kaspersky alkalmazás 11.89.X.XXX és a későbbi verziók használatával

A Kaspersky a törvénynek és az érvényes vállalati szabályoknak megfelelően védi az így kapott információkat. Az adatok egy biztonságos csatornán keresztül kerülnek továbbításra.

Az egyes jogi dokumentumok feltételei szerint megadott adatok listáját megtekintheti a megfelelő jogi dokumentumban.

Tekintse meg a végfelhasználói licencszerződést, az adatvédelmi irányelveket vagy a Kaspersky Security Network nyilatkozatot

Továbbá beleegyezik, hogy a Végfelhasználói licencszerződés elfogadásával a Kaspersky rendelkezésére bocsátja a következő adatokat:

A Szoftver alapvető funkcióinak biztosítása érdekében a következő adatokat automatikusan és rendszeresen elküldik a Huawei Push Kit részére:

Az adatok továbbítása az Huawei Push Kit részére biztonságos csatornán keresztül történik. Az információkhoz való hozzáférést és az információk védelmét a Huawei Push Kit szolgáltatás megfelelő használati feltételei szabályozzák.

A Szoftver alapvető funkcióinak biztosítása érdekében a következő adatokat automatikusan és rendszeresen elküldik az SbS Softline részére:

Az adatok továbbítása az SbS Softline részére biztonságos csatornán keresztül történik. Az információkhoz való hozzáférést és az információk védelmét az adatvédelmi irányelvek szabályozzák. A teljes tartalmat megtalálhatja és elolvashatja a http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy oldalon.

A Közösségi Adatvédelem funkció segít Önnek kezelni a titoktartási beállításait a harmadik fél szolgáltatásokban. A funkció használata során a rendszer a következő adatokat küldi el automatikusan és rendszeresen az Ön által választott szolgáltatásnak, a kívánt cél elérése érdekében:

Az adatok továbbítása a kiválasztott szolgáltatásnak biztonságos csatornán keresztül történik. Arra vonatkozó információt, hogy az adatok feldolgozása miként történik az Ön által választott szolgáltatásban, a szolgáltatáshoz tartozó Adatvédelmi nyilatkozatban talál.

A szolgáltatás elérhetősége függ a régiótól és a használt szoftver verziójától, így régiónként és verziónként eltérő lehet.

A QR-szkenner funkció biztosításához a következő adatokat biztosítjuk és dolgozzuk fel a Huawei szolgáltatásban:

A Huawei szolgáltatásban az adatfeldolgozás biztonságos csatornán keresztül történik. Az adatkezelés a Huawei adatvédelmi szabályzatának megfelelően történik, és elérhető a következő címen: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.

Oldal tetejére