Om Anropsfilter

Anropsfilter lar deg blokkere uønskede anrop, for eksempel anrop fra telefonselgere. Appen filtrerer anrop ved å bruke en avslå-liste over kontakter, som du oppretter. Nummeret ditt vises som opptatt for uønskede kontakter.

Kaspersky er i ferd med å forbedre spambeskyttelsesfunksjonen i produktene sine. Hvis du bruker funksjonen Anropsfilter i Russland, kan du hjelpe Kaspersky med å spore spammere. Det gjør du ved å godta at statistikk over samtalene dine sendes, den første gangen du starter Anropsfilter, eller senere i Om > Erklæring om databehandling for anropsfilter.

Legg til uønskede kontakter og numre i avslå-listen din for å begynne å bruke Anropsfilter. Deretter slår du på filtrering og konfigurerer en spørredialog som skal vises etter et anrop, etter behov.