Innholdsfiltrering i Japan

Nettkontroll er bare tilgjengelig i appen i Japan for å overholde japansk lovgivning.

Nettkontroll er bare tilgjengelig hvis du har et abonnement på Kaspersky-appen.

Nettkontroll lar deg administrere nettinnhold på en mobil enhet og beskytte mot uønsket nettinnhold. Du kan for eksempel installere Kaspersky-appen på barnets enhet og velge hvilke nett innholdskategorier og spesifikke nettsteder som skal være tilgjengelige for ham eller henne.

Du må bruke en beskyttet nettleser for å være beskyttet på Internett. Se listen over beskyttede nettlesere.

For å sette opp nettkontroll,

1. Åpne Kaspersky-appen på et barns enhet.
  2. På hurtigstartpanelet trykker du på Sikker surfing.
  3. Trykk på Innstillinger nettleseren med beskyttelseskjermen.
  4. Tapp Konfigurer nettkontroll og sett passordet, det hemmelige spørsmålet og svaret for å sikre at bare en voksen kan endre disse funksjonsinnstillingene.
  5. Tapp ModusKonfigurer nettkontroll-skjermen og sett begrensninger etter alder. Hvis du velger Tilpasset kan du manuelt blokkere tilgang til spesifikke kategorier av nettsteder.
  6. Gå tilbake til Sikker surfing-skjermen.

Nettkontroll er satt opp.

Hvis det er nødvendig, kan du legge til nettsteder i listen over ekskluderinger. Nettkontroll blokkerer ikke nettsteder som er lagt til i listen over ekskluderinger selv om de tilhører begrensede kategorier.

For å ekskludere spesifikke nettsteder,

1. På hurtigstartpanelet trykker du på Sikker surfing.
  2. Trykk på Innstillinger på nettleseren med beskyttelseskjermen.
  3. Tapp Konfigurer nettkontroll og angi passordet.
  4. Tapp EkskluderingerKonfigurer nettkontroll-skjermen.
  5. Tapp Legg til nettadresser og angi nettadressen. Tilgang til alle nettsider under det spesifiserte nettstedet er tillatt.

Hvis du vil tillate tilgang til en spesifikk nettside, angir du adressen og velger avkrysningsboksen Tillat tilgang til kun denne siden på nettstedet.

6. Tapp på Lagre.
  7. Gå tilbake til Sikker surfing-skjermen.