Oppdatere antivirusdatabaser

Kaspersky-appen bruker antivirusdatabaser til å søke etter skadelig programvare. Appens antivirusdatabaser inneholder beskrivelser av skadelige programvarer for øyeblikket kjent for Kaspersky, informasjon om hvordan man nøytraliserer dem og beskrivelser andre skadelige objekter.

Enheten må være tilkoblet Internett for å oppdatere appens antivirusdatabaser.

Slik starter du en oppdatering av antivirusdatabaser,

Trykk på Oppdater på hurtigstartpanelet for Kaspersky-appen.

Hvis du har et abonnement på Kaspersky-appen, kan du angi en tidsplan for autooppdateringer av antivirusdatabaser.

Hvordan planlegge automatiske oppdateringer

Vi jobber for tiden til å forbedre denne funksjonen. Endringene er en del av den tidlige tilgangen til funksjoner , som bare er tilgjengelig tilen liten gruppe brukere.

Toppen av siden