Uitgebreide versie van Kaspersky VPN

Wanneer u de gratis versie gebruikt:

Wanneer u de onbeperkte versie gebruikt:

Om de onbeperkte versie te gebruiken, moet u een abonnement op Kaspersky VPN kopen. U kunt een abonnement voor de app kopen of verlengen via de app.

Een verbinding met My Kaspersky is noodzakelijk om de onbeperkte versie te activeren en te gebruiken.

Uw My Kaspersky-accountgegevens bevatten het aantal resterende dagen tot de verloopdatum van uw abonnement. Raadpleeg het onderdeel Informatie over abonnementen bekijken.