Monitoring van apparaten in uw netwerk uitschakelen

Zo schakelt u de monitoring van apparaten die verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis uit:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik in het hoofdscherm van de app op Apparaten in mijn netwerk.

Het onderdeel Apparaten in mijn netwerk wordt geopend.

3. Tik op ic_menu_settings > Vergeet dit Wi-Fi netwerk boven in het scherm.
  4. Bevestig de bewerking.

De app zal niet langer de apparaten tonen die verbinding maken met uw netwerk.

U kunt de bewaking van apparaten in uw netwerk ook uitschakelen door de Verklaring met betrekking tot de verwerking van gegevens ten behoeve van de functionaliteit van apparaten op mijn netwerk] . Als u de Verklaring afwijst , werkt de functie Apparaten op mijn netwerk niet meer op uw apparaat en worden de instellingen van de functie opnieuw ingesteld.

Als u de functie ooit weer wilt inschakelen, kunt u dit doen in het gedeelte Apparaten op mijn netwerk op het hoofdscherm van de app.