Ondersteunde browsers

Safe Browsing controleert alleen websites in Google Chrome.

Deze functie kan ook werken met voorgeïnstalleerde browsers van sommige toestellen, bijvoorbeeld Samsung Internet op een Samsung toestel en Huawei Browser op Huawei toestellen. Andere browsers worden niet ondersteund.

Als u Safe Browsing op internet wilt gebruiken, stelt u Google Chrome in als uw standaardbrowser.

Wanneer Safe Browsing is ingeschakeld, wordt de standaardbrowser automatisch gecontroleerd. Als Google Chrome niet de huidige standaardbrowser is, vraagt de app u om de standaardbrowser te wijzigen in Google Chrome of Huawei Browser.

Als u de standaardbrowser niet wilt wijzigen, start u Google Chrome apart om uw persoonlijke gegevens veilig op het internet te gebruiken. U kunt Google Chrome starten vanuit het snelstartpaneel van Kaspersky-app door te tikken op Veilig browsen > Browser openen of door op de Chrome-app in het app-menu van het apparaat te tikken.

Op Huawei toestellen zonder Google diensten, stel Huawei Browser in als uw standaard browser om Safe Browsing te gebruiken.

Standaardbrowser instellen

Naar boven