Slår av övervakning av enheter i ditt nätverk

För att slå av övervakning av enheter anslutna på ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. Tryck på Enheter i mitt nätverk i appens huvudfönster.

Avsnittet Enheter i mitt nätverk öppnas.

3. Tryck på ic_menu_settings > Glöm det här Wi-Fi-nätverket längst upp på skärmen.
  4. Bekräfta åtgärden.

Appen visar inte längre enheterna som ansluter till ditt nätverk.

Du kan också stänga av övervakning av enheter i ditt nätverk genom att inte godkänna Meddelande om databehandling för att tillhandahålla funktionen Enheter i mitt nätverk. Om du inte godkänner meddelandet slutar funktionen Enheter i mitt nätverk att fungera på din enhet och funktionsinställningarna återställs.

Om du vill aktivera funktionen igen kan du göra det i avsnittet Enheter i mitt nätverk på appens huvudskärm.