Tidig åtkomst till funktioner

Gratisversionen av Kaspersky-appen ger dig chansen att använda nya funktioner för att hjälp till att förbättra din upplevelse.

Vi kan aktivera en funktion i appen för att mäta ditt intresse i en sådn funktion och få din feedback. Vi kan ge tidig åtkomst till en liten grupp av slumpmässiga användare, så oroa dig inte om du upptäcker att din app inte innehåller en funktion som är markerad som "tidig åtkomst" i onlinehjälpen. Observera att funktioner för tidig åtkomst kan ändras eller inaktiveras.

Lista över funktioner med tidig åtkomst

Automatisk genomsökning

Automatiska uppdateringar av antivirusdatabaser: appen uppdaterar databaserna regelbundet, du behöver inte uppdatera dem själv. Det finns ingen uppdateringsknapp på appens huvudskärm.