Konfigurera filtrering

Så här aktiverar du samtalsfiltrering:

1. Tryck på Samtalsfilter på snabbstartspanelen i Kaspersky-appen.
  2. Ange PÅ för Blockera samtal från kontakter i listan över nekade i listan över nekade.

Samtal från kontakter på din lista över nekade kommer nu att blockeras.

Du kan också stänga av eller på en prompt om att blockera ett okänt nummer. Detta meddelande visas direkt efter ett samtal från nummer som inte finns i dina kontakter. Från detta meddelande kan du lägga till ett okänt nummer på din lista över nekade med bara ett klick. Se avsnittet Hur lägger man till ett telefonnummer på lista över nekade omedelbart efter ett samtal? för information.

Alternativet Fråga efter samtalFråga efter samtal är inte tillgängligt på Android 9-12.

Så här aktiverar du meddelandet:

1. Tryck på Samtalsfilter på snabbstartspanelen i Kaspersky-appen.
  2. Slå på Fråga efter samtal.

Du ser nu meddelandet när du har avslutat eller avvisat samtalet.

Om Kaspersky Who Calls är installerat på din enhet använder Kaspersky-appen meddelandeinställningarna från denna app. I det här fallet kan du ändra meddelandeinställningarna i appen Kaspersky Who Calls. Observera att Kaspersky Who Calls endast är tillgängligt i Ryssland.