Over het abonnement voor Kaspersky Internet Security

Een abonnement op Kaspersky Internet Security is een bestelling van de app met de geselecteerde instellingen. U kunt een abonnement voor Kaspersky Internet Security bestellen bij uw serviceaanbieder (zoals uw internetprovider). U kunt uw abonnement pauzeren of hervatten, automatisch verlengen of annuleren. U kunt uw abonnement beheren via uw persoonlijke accountpagina op de website van de serviceaanbieder.

Een abonnement kan beperkt (bijvoorbeeld tot één jaar) of onbeperkt (zonder verloopdatum) zijn. Als u Kaspersky Internet Security wilt blijven gebruiken nadat het abonnement met beperkte duur verloopt, moet u het verlengen. Abonnementen zonder beperking worden automatisch verlengd zolang de serviceaanbieder een tijdige betaling op voorhand ontvangt.

Wanneer een beperkt abonnement verloopt, krijgt u een respijtperiode om uw abonnement te verlengen. Tijdens deze periode blijven alle functies van de app beschikbaar.

Als de app niet tijdens de respijtperiode wordt verlengd, worden de beperkingen van de gratis versie van Kaspersky Internet Security toegepast.

Meld u aan bij My Kaspersky en pas de activatiecode toe die u van uw serviceaanbieder hebt gekregen om Kaspersky Internet Security met een abonnement te gebruiken. In sommige gevallen kan de activatiecode automatisch worden gedownload en toegepast. Wanneer u de app met een abonnement gebruikt, kunt u geen andere activatiecode toepassen om uw licentie te verlengen. Dat is pas mogelijk wanneer uw abonnement verloopt of wanneer u uw abonnement annuleert.

Als Kaspersky Internet Security al was geactiveerd met een activatiecode wanneer u het abonnement kocht, zal Kaspersky Internet Security na de aankoop van het abonnement worden gebruikt met het nieuwe abonnement. Voordat dit abonnement verloopt, kan de activatiecode waarmee u de app eerder hebt geactiveerd alleen worden toegepast in een ander My Kaspersky-account.

Om uw abonnement op te zeggen, neemt u contact op met de serviceaanbieder die u Kaspersky Internet Security heeft verkocht.

Afhankelijk van de aanbieder van het abonnement kunnen de beschikbare opties voor het beheer van het abonnement variëren. Bovendien beschikt u mogelijk niet over een respijtperiode om uw abonnement te verlengen.

Andere abonnementen die u ook kunt gebruiken voor Kaspersky Internet Security for Android worden niet opgezegd als u een licentie koopt of een abonnement bestelt voor Kaspersky Internet Security for Android. Om meerkosten te voorkomen, zorgt u ervoor dat u de automatische verlenging van overbodige abonnementen hebt geannuleerd of uitgeschakeld.

Een abonnement voor Kaspersky Internet Security for Android opzeggen of overstappen op handmatige verlenging

1. Ga naar de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceaanbieder.
  2. Controleer of u er actieve abonnementen ziet die u voor Kaspersky Internet Security for Android kunt gebruiken.
  3. Annuleer de automatische verlenging van overbodige abonnementen of zeg die abonnementen op.