Konfigurere filtrering

Slik slår du på anropsfiltrering:

1. På Kaspersky Internet Security-hurtigstartpanelet trykker du på Anropsfilter.
  2. Sett Blokker anrop fra kontakter på svartelisten til PÅ.

Anrop fra svartelisten blir nå blokkert.

Du kan også slå av eller på en ledetekst for å blokkere et ukjent nummer. Du ser denne spørredialogen like etter et anrop fra numre som ikke er i kontaktene dine. Fra denne spørredialogen kan du legge til et ukjent nummer i svartelisten din med ett enkelt trykk. Se delen Hvordan legger jeg til et telefonnummer i Uønskede kontakter like etter et anrop for mer informasjon.

Alternativet Spør etter anropet er ikke tilgjengelig på Android 9.

Slik slår du på spørredialogen:

1. På Kaspersky Internet Security-hurtigstartpanelet trykker du på Anropsfilter.
  2. Sett Spør etter anropet til PÅ.

Når du er ferdig med anropet eller har avslått det, vil du nå se denne spørredialogen.

Hvis Kaspersky Hvem ringer er installert på enheten, bruker Kaspersky Internet Security spørreinnstillingene fra denne appen. I dette tilfellet kan du endre hurtiginnstillingene i appen Kaspersky Hvem ringer. Merk: Kaspersky Hvem ringer er kun tilgjengelig i Russland.