Sådan skifter du til den ubegrænsede version på en enhed

Hvis du abonnerer på Kaspersky VPN Secure Connection, vil en enhed, som er knyttet til din konto, bruge programmets ubegrænsede version med ubegrænset VPN som standard. Hvis du bruger den ubegrænsede version på det maksimale antal enheder for dit abonnement, vil en nytilkoblet enhed bruge den gratis version med begrænset funktionalitet.

Du kan vælge, der kan bruge den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection, men kun efter enhedsgrænsen er overskredet.

Hvis du køber et andet abonnement med samme konto, udvides grænsen for enheder ikke. Du kan oprette en anden konto, og købe et andet abonnement.

For at tillade eller forbyde brugen af den ubegrænset version på enheden:

1. Gå til afsnittet Abonnementer.
  2. Klik på knappen Enheder på Kaspersky VPN Secure Connection-panelet.

Dette åbner en liste over enheder, der bruger abonnementet.

3. Find den enhed for hvilken, du vil tillade eller forbyde brugen af den ubegrænsede version.
  4. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ønsker at tillade brug af den ubegrænsede version på enheden, skal du i rullemenuen vælge Ubegrænset version.
    • Hvis du ønsker at forbyde brugen af den ubegrænsede version på enheden, skal du i rullemenuen vælge Gratis version.

Brug af den udvidede version på enheden er tilladt eller forbudt afhængigt af dit valg.