Hvad gør du, hvis du har glemt hovedadgangskoden

Hvis du har glemt din hovedadgangskode, kan den ikke gendannes. Du kan oprette et nyt skylager og beskytte det med en ny hovedadgangkode. Du skal gentilføje dine data til det nye skylager.

Hvis du opretter et nyt skylager, slettes det gamle skylager permanent med de data, der var lagret der.

Hvis du bruger Kaspersky Password Manager-programmet på din enhed, kan du gemme en kopi af programmets lokale databoks, før du sletter skylageret. Du kan gendanne data fra kopien af databoksen, hvis du glemmer hovedadgangskoden. For flere oplysninger om hvordan man gemmer en kopi af den lokale databoks, henvises der til Kaspersky Password Manager-programmets Hjælp på Kaspersky Online Help.

Sådan oprettes et nyt skylager og sådan beskyttes det med en ny hovedadgangkode:

1. I afsnittet Adgangskoder i indtastningsvinduet for hovedadgangskoden, skal du klikke på linket Har du glemt hovedadgangskoden.

Et vindue åbnes med beskeden om, at du skal oprette et nyt skylager.

2. Klik på knappen Fortsæt.
  3. Indtast adgangskoden for din konto på My Kaspersky i det vindue, der åbnes.
  4. Klik på knappen Fortsæt.
  5. Indtast en ny hovedadgangskode i feltet Indtast ny hovedadgangskode i det vindue, der åbnes.
  6. Indtast din nye hovedadgangskode igen i feltet Genindtast ny hovedadgangskode.
  7. Klik på knappen Gem.

Et nyt skylager oprettes. Skylageret, der blev beskyttet af den glemte hovedadgangskode, vil automatisk blive slettet.