Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager er en omfattende løsning, der beskytter dine private oplysninger. Du kan bruge løsningen til sikkert at gemme og downloade dine private data, f.eks. adgangskoder til websteder og programmer, bankkortoplysninger eller tekstnoter.

Data, der gemmes i Kaspersky Password Manager-programmet på dine enheder, synkroniseres med de data, der er gemt i det krypterede skylager på en Kaspersky-server. Kaspersky Password Manager holder automatisk dataene opdaterede på alle dine enheder og giver dig mulighed for sikker adgang til dataene fra hvor som helst via My Kaspersky.

Sådan beskytter Kaspersky Password Manager dine private data

Dine data er krypteret baseret på dit hovedadgangskode. Hovedadgangskoden gemmes ikke på dine enheder eller i skylageret. Kun du kender din hovedadgangskode. Når du indtaster din hovedadgangskode, dekrypteres dataene. Du vil blive bedt om at oprette en hovedadgangskode, når du bruger Kaspersky Password Manager første gang.

Kaspersky Password Manager krypterer data ved hjælp af symmetrisk kryptering, der er baseret på AES-algoritmen (blokstørrelse = 128, nøglestørrelse = 256, udfyldning = PKCS7, tilstand = CBC). Når du arbejder med skylageret på My Kaspersky, gemmes dine data ikke lokalt på din enhed, men er i stedet kun tilgængelige, når du bruger My Kaspersky.

Det er ikke muligt at gendanne hovedadgangskoden. Du kan oprette et nyt skylager og beskytte det med en ny hovedadgangkode. Når du opretter et nyt skylager, slettes alle data, der er gemt i det nuværende skylager, permanent. Men hvis du har Kaspersky Password Manager installeret på dine enheder, kan du synkronisere din lokale databoks på enheden med dit skylager og derefter oprette en sikkerhedskopi af din lokale databoks. Du vil være i stand til at gendanne dine data fra sikkerhedskopien, når du husker din gamle hovedadgangskode.

Denne datalagringsmetode bevarer dine personlige oplysninger, selvom din enhed med Kaspersky Password Manager mistes eller bliver stjålet.

Datatyper du kan beskytte med Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager 8.x understøttes ikke på My Kaspersky. Nogle typer af poster, der er oprettet i nyere versioner af programmet, kan være utilgængelige i tidligere versioner. For detaljerede oplysninger om typer af poster, der understøttes i forskellige programversioner, henvises til Vidensbase. Du kan altid opdatere dit skylager til den nyeste version. Opdateringen er irreversibel.

Sådan sikrer du, at du bruger en stærk hovedadgangskode

Vi anbefaler at du installerer programmet på alle dine enheder for at udnytte alle funktionerne i Kaspersky Password Manager. Du kan finde flere oplysninger i programmet Hjælp på Kaspersky Online Help.